Zo dat was hem dan carnaval in Lemelerveld met op zondag een uitstapje in Raalte en Lemele! Ruim een halfjaar voorbereidingen met bloed, zweet en tranen (als je bijvoorbeeld met je Pinkeltje in een draaikrans vast zit) en dan vandaag aan het einde van de middag is het meeste alweer op geruimd! 4 dagen feest met vele hoogtepunten. Een grandioze optocht zaterdag met fantastisch weer en oliFANTastische deelnemers! Een 2e plaats als resultaat! Als dan voor de volgende optocht alles nog weer gefixed wordt bij de wagens zodat alles rijdt, draait en beweegt. Je met een geweldig enthousiaste groep zo’n resultaat haalt, 1e in Raalte, dan is dat iets om super trots op te zijn! ‘s Avonds een clowns chaos party van Bak en braad festijn waar velen nog tot ver op de maandag last van hadden! Die maandag en ook de dinsdag een mega opkomst om de verlichting in de pakken en de wagens te martelen! Hulde! Mooi om die dagen een voorzitter rond te zien lopen met een glimlach van oor tot oor! Het toetje, de verlichte optocht wat een pracht en praal! Wat een niveau en spektakel! Wederom 2x op het podium! Super en wat een feest!!! Dank gaat uit naar alle leden, sponsoren, Carnavalsvereniging De Sprokkelaars, onze conculega’s wagenbouwers Brasil Lemelerveld, CV Goed te Passe, Carnavalsvereniging Simpel, Dwarsweg en co. De wagenbouwers uit Vilsteren, Heino en de Boskamp en alle deelnemers van de optochten, publiek en andere carnavals zotten!

Carnaval vier je samen! Tot volgend jaar!!!